Meny v. 20
Måndag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
- Potatis, Ägg, Vetemjöl, Laktosfri mjölk, Salt, Peppar
Dagens thai
Pad hårapa
-Fläskytterfilé, Kyckling eller Räkor wokat med Gul- och Vitlök,
Paprika, Morot, Thaibasilika, Ostronsås
Tisdag
Pannbiff med lök och kantarellsås
Serveras med kokt potatis och lingonsylt
- Blandfärs, Gul lök, Ströbröd, Ägg, Laktosfri mjölk, Salt och Peppar
Dagens thai
Gai Pad Medmamoang
-Kyckling wokat med Cashewnötter, Gul lök, Salladslök, Vetemjöl,
Paprika, Sojasås, Ostronsås, Kycklingbuljong, Svartpeppar
Onsdag
Stekt rödspätta
Serveras med kokt potatis, gröna ärter, skagenröra och citron  
- Ströbröd och ägg
Dagens thai
Gängkiewwan
- Fläskytterfilé, kyckling eller räkor, Gröncurrypaste, Äggplanta, Thaibasilika,
Limeblad, Sojasås, Kycklingbuljong
Torsdag
Ugnsstekt falukorv med ost, senap och lök
Serveras med potatismos
Dagens thai
Tomyam
- Kyckling-, lax- eller räkor, champinjoner, citrongräs, limeblad, galangal
Fredag
Entrecote med sesamfrön
Wokad med gul lök, purjolök, sesamfrön, sesamolja
Serveras med kokt potatis eller ris och gelé
Dagens thai
Padprewwan
- Entrecote, fläskytterfilé, kyckling eller räkor wokad med sötsur sås
- Gul lök, vit lök, tomat, ananas, gurka, paprika
Lördag och söndag
Helgmeny à la carte
Till alla rätter ingår sallad, dryck, smör och bröd, kaffe och kaka
Dagens kostar 95 kr, Avhämtning 70 kr, Frysta matlådor 50 kr




Syltkrukan
© 2019 Syltkrukan